Project Description

HYDRO WHEY ZERO 1816G

PUHAS HÜDRULÜÜSITUD VADAKUVALGUISOLAAT EKSTREEMSELT KÕRGE VALGUSISALDUSEGA, LISATUD L-ARGINIIN HÜDROKLORIID, EI SISALDA LAKTOOSI VÕI GLUTEENI.

Ühes serveeringus (25 g):

  • 23,5 g valku
  • 5 g BCAA
  • Lisatud L-arginiin HCl, funktsionaalne aminohape lämmastikoksiidi tootmiseks.
OSTA SIIT

TOOTE ÜLEVAADE:

Soovitame Hydro Whey Zerot kui:

  • Otsid suurepärast valguallikat. Tänu selle 92% valgusisaldusele toetab see lihasmassi säilitamist, luude tervist ning lihasmassi kasvu
  • Otsid kõrgkvaliteetset valguallikat oma valguvajaduste täitmiseks kuid soovid vältida laktoosi oma talumatuse tõttu
  • Otsid peaaegu 100% valgusisaldusega toodet heade ja kreemjate maitsetega
  • Otsid peaaegu koheselt imenduvat treeningjärgset valgujooki
  • Valmistud võistlusteks (esteetilistel spordialadel)
  • Oled gluteenitundlik

Hüdrolüüsitud vadakuvalguisolaat on eelseeditud ja osaliselt hüdrolüüsitud valgupulber. Hüdrolüüsimise ajal kasutatakse spetsiaalseid ensüüme valguahelate lagundamisel lühemateks peptiidideks, mis pakub kiiremat seedimist ja paremat omandatavust.  Kõrgelt hüdrolüüsitud  valgud on veelgi vähem allergeensed kui teised valgu ja seetõttu kasutatakse neid tihti meditsiinilistel eesmärkidel loodud lisandites.
Laktoos, tuntud ka kui „piimasuhkur“ on liitsüsivesik, mis moodustab 2-8 protsenti piima kuivmassist. Peamiselt vajame laktoosi imikueas, seega pole ebatavaline, et vananedes keha laktaasi tootmine väheneb, põhjustades laktoositalumatuse. Ligi 75% maailma elanikkonnast on laktoositalumatusega. Tootmisprotsessis eraldatakse laktoos vadakust mitmesammulise ultrafiltratsiooni ja ristivoolu-filtratsiooni mikroprotseduuriga. Nii valmib ekstreemselt puhas, kergesti seeditav ning lahustuv vadakuvalguisolaat. See on puhastatud versioon vadakuvalgukontsentraadist ja algmaterjaliks hüdrolüüsitud vadakuvalguisolaadile, mis omakorda sisaldab veelgi vähem süsivesikuid ning rasva.
Valk on kehas asendamatuks ehitusmaterjaliks. See pärineb kehas toodetud aminohapetest ja väljaspoolt tulevatest toiduainetest, mida pead igapäevaselt tarbima, et keha seisundit hoida. See toetab lihaseid treeningul, su toitumist ja igapäevaelu. Vajad rohkem valku, kui treenid regulaarselt või soovid lisada lihasmass. Valguvajadus tõuseb ka vanusega. Kiire, mugav ja äärmiselt efektiivne viis valgu tarbimiseks on valgulisandite võtmine: vajad vaid valgupulbrit, vett või piima ja šeikerit. Valgupulber on lihtsalt seeditav, ja erinevalt suures koguses liha tarbimisest, ei tekita happesust. Valgupulber võib pärineda piimast, taimsetest või loomsetest allikatest või nende kombinatsioonist. Nende imendumine võib olla kiire (30–40 minutit), mõõdukas (1–2 tundi) või aeglane (üle 2 tunni).

  • Ekstreemselt kõrge valgusisaldus: 92%
  • Lisatud funktsionaalne L-arginiin HCl
  • Kõrge aminohappesisaldus
  • Ekstrakiire ja lihtne imendumine
  • Ekstreemselt madal rasva ja süsivesiku sisaldus
  • Madal soolasisaldus
  • Lisatud suhkruta
  • Steviaga
  • Gluteenivaba
  • Laktoosivaba
  • Kreemja tekstuuriga

Kui tahaksid välja kuulutada absoluutset tšempionit valgupulbrikategoorias, läheks auhind ilmselgelt  Hydro Whey Zerole, mis on puhas nagu lumi ja kiire nagu välk!
Hydro Whey Zero on hüdrolüüsitud vadakuvalguisolaat, mis on uhke 92%-se valgusisaldusega. Tänu hüdrolüüsile taastab see su lihased valguskiirusel, pakkudes peaaegu kohest aminohappevarude täitmist. See on laktoosi- ja gluteenivaba ja sinna ei ole lisatud suhkrut. Hydro Whey Zero on väga madala süsivesiku ja rasva sisaldusega ja see ei hoia kehas vett kinni, mistõttu sobib see hästi ettevalmistusperioodiks või isegi võistluse ajaks. Lisatud aminohapped toetavad kiiremat taastumist ja vähendavad lihasvalusid.

BioTechUSA tootevalikus puhtaim valk neile, kes kõige kindlameelsemalt jahivad parimaid tulemusi.

KASUTAMINE:

Sega 1 serveering (25 g, 1 mõõtlusikas= 2 kuhjaga supilusikat) 200 ml veega ja tarbi kaks korda päevas.

TEISED KOOSTISOSAD:

 

Cherry-Banana:

hydrolyzed whey protein isolate 94%, L-arginine HCl,flavours, flavour enhancer (glycine), hydroxyproline, acid (citric acid), thickener(sodium carboxymethyl cellulose), sweeteners (sucralose, steviol glycosides),colours (azorubine, Ponceau 4R, indigotine)*. *Azorubine, Ponceau 4R:May have an adverse effect on activity and attention in children. Made in a plantthat also manufactures egg, soy and mustard containing foods.

Chocolate-Hazelnut:

hydrolyzed whey protein isolate 93%, cocoa powder, L-arginineHCl, flavour enhancer (glycine), hydroxyproline, thickener (sodium carboxymethylcellulose), flavour, sweeteners (sucralose, steviol glycosides), vanillin.Made in a plant that also manufactures egg, soy and mustard containingfoods.

Tropical Fruit:

hydrolyzed whey protein isolate 94%, L-arginine HCl, flavours,flavour enhancer (glycine), hydroxyproline, acid (citric acid), thickener(sodium carboxymethyl cellulose), sweeteners (sucralose, steviol glycosides),colours (tartrazine, Ponceau 4R)*. * Tartrazine, Ponceau 4R: May have an adverseeffect on activity and attention in children. Made in a plant that also manufacturesegg, soy and mustard containing foods.

Vanilla-Cinnamon:

hydrolyzed whey protein isolate 94%, L-arginine HCl, flavours,flavour enhancer (glycine), hydroxyproline, cinnamon, thickener (sodiumcarboxymethyl cellulose), vanillin, sweeteners (sucralose, steviol glycosides),colour (tartrazine)*. * Tartrazine: May have an adverse effect on activity andattention in children. Made in a plant that also manufactures egg, soy and mustardcontaining foods.

 

SISALDUS